Over ons

Sanitair & Tegelcentrum Weert is de mooiste en meest complete sanitair- en tegel showroom van Limburg. In onze showroom van maar liefst 1500 m² vindt u alles voor uw woning ten behoeve van de badkamer, toilet of woonkamervloeren inclusief vloerverwarming.

Alle toonaangevende merken zijn vertegenwoordigd. U ontdekt hier de nieuwste trends en verschillende stijlen in een groot aantal compleet geïnstalleerde badkamers en uitgebreide wand- en vloertegel presentaties. Bij ons vind u enkel het beste wat in de verschillende prijsklassen te vinden is.

Uw ideeën over degelijk en duurzaam, over stijlvol chique tot een tikkeltje extravagant worden bij ons uitgewerkt tot een harmonisch geheel. We verklappen u nu al dat onze adviseurs uw taal spreken en geen enkele vraag uit de weg gaan. Daarnaast zijn wij specialist in het slijpen en leveren van complete vloerverwarming systemen.

Onze vakmensen staan graag voor u klaar

Onze gespecialiseerde badkamer en tegeladviseurs van Sanitair & Tegelcentrum Weert staan graag voor u klaar om het enorme assortiment te tonen en desgewenst een vrijblijvend, kosteloos ontwerp te maken, compleet berekend met bouwmaterialen en eventueel vloerverwarming.

Onze merken

Sanitair & Tegelcentrum Weert heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Niet alleen qua service en installatie, maar zeker ook de merken die wij leveren voor badkamers, keukens, wandtegels en vloertegels. Hieronder een kleine greep van topmerken uit ons assortiment.

Virtuele tour

Wandel online in onze showroom van maar liefst 1500 m². Hier vindt u alles voor uw woning ten behoeve van de badkamer, toilet of woonkamervloeren inclusief vloerverwarming.

Showroom

Neem een bezoek aan onze showroom met meer dan 40 badkamer opstellingen en ruim 500 soorten tegels direct op voorraad. Onze vakmensen staan graag voor u klaar.