Over ons

Sanitair & Tegelcentrum Weert is de mooiste en meest complete sanitair- en tegel showroom van Limburg. In onze showroom van maar liefst 1500 m² vindt u alles voor uw woning ten behoeve van de badkamer, toilet of woonkamervloeren.

Alle toonaangevende merken zijn vertegenwoordigd. U ontdekt hier de nieuwste trends en verschillende stijlen in een groot aantal compleet geïnstalleerde badkamers. Bij ons vind u enkel het beste wat in de verschillende prijsklassen te vinden is.

We hebben een zeer uitgebreide wand- en vloertegel presentatie. De tegels worden voornamelijk door ons zelf rechtstreeks bij de fabriek geïmporteerd, waardoor wij u  gegarandeerd de beste aanbieding kunnen maken.

Uw ideeën over degelijk en duurzaam, over stijlvol chique tot een tikkeltje extravagant worden bij ons uitgewerkt tot een harmonisch geheel. We verklappen u nu al dat onze adviseurs uw taal spreken en geen enkele vraag uit de weg gaan. Daarnaast zijn wij specialist in het slijpen en leveren van complete vloerverwarming systemen.

Onze vakmensen staan graag voor u klaar

Onze gespecialiseerde badkamer en tegeladviseurs van Sanitair & Tegelcentrum Weert staan graag voor u klaar om het enorme assortiment te tonen en desgewenst een vrijblijvend, kosteloos ontwerp te maken, compleet berekend met bouwmaterialen en eventueel vloerverwarming.

Onze merken

Sanitair & Tegelcentrum Weert heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Niet alleen qua service en installatie, maar zeker ook de merken die wij leveren voor badkamers, keukens, wandtegels en vloertegels. Hieronder een kleine greep van topmerken uit ons assortiment.

Virtuele tour

Wandel online in onze showroom van maar liefst 1500 m². Hier vindt u alles voor uw woning ten behoeve van de badkamer, toilet of woonkamervloeren inclusief vloerverwarming.

Showroom

Neem een bezoek aan onze showroom met meer dan 40 badkamer opstellingen en ruim 500 soorten tegels direct op voorraad. Onze vakmensen staan graag voor u klaar.

5 sterren specialist

Ons bedrijf bevindt zich in het selecte gezelschap van 5 sterrenspecialisten. Vakmanschap, ouderwetse service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Bij een erkend 5-sterrenspecialist kun je rekenen op:

5 sterren specialist

Bekijk onze beoordelingen op www.5sterrenspecialist.nl/keurmerkhouders/sanitair-tegelcentrum-weert